Kurssit

- Tutustu kurssitarjontaan
Tutustu valmennuksiin & ilmottaudu mukaan!

Kurssit


Tutustu alkaviin kursseihin ja ilmoittaudu mukaan, paikkoja on rajoitetusti. Mikäli kurssin alkamisajankohtaa ei ole vielä ilmoitettu, voit kysyä siitä soittamalla, tai sähköpostilla. Järjestän myös yksityisiä kursseja esimerkiksi äitiporukoille, jotka ovat ystäviä keskenään. Ryhmäkoko 2-6 henkilöä.

Kursseille ilmoittaudutaan sähköpostilla tai ilmoittautumislomakkeen kautta, joka löytyy kurssin kuvaus sivulla. Lisätietoja puhelimitse Emilia Ek 044-210 0681

Villa Syli – Vanha Porvoo


Seuraava valmennus alkaa pian – Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä tiedon!

Porvoo


Seuraava kurssi alkaa pian – Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä tiedon!

Villa Syli – Vanha Porvoo


SEURAAVA “Rentona synnyttämään” -KURSSI ALKAA 4.4.2018 – ILMOTTAUDU NYT!


Äitien palautteita

Laura Henriksson
Kävin lähes koko raskauden ajan Emilian Bailamama-tunneilla ja ihastuin niihin täysin. Olen sen jälkeen jatkanut äidin tehotreenissä, vauvani kanssa Baby-tunneilla sekä ottanut Emilialta pt-ohjausta kotonani. Mahtava konsepti mamojen hyvinvointiin ja pikkuisten iloksi myös - suosittelen lämpimästi! Emilia huokuu hyvää energiaa ja tsemppaa ylittämään itsensä. Jo heti tunnin alussa ilo ja hyvä fiilis tarttuu ja lähtee kotiinviemisenä mukaan - se on ihan parasta!

Laura Henriksson
Äiti
Anne Sierla
Bailamama on ollut loistava liikuntamuoto sekä odotusaikana, että vauvan syntymän jälkeen yhdessä vauvan kanssa. Emilia on todella valoisa ja ihana ohjaaja, jonka tunneilla saa itselle hyvää mieltä ja oloa. Tunnit ovat tehokkaita ja todella monipuolisia, sisältäen hyödyllisiä lihas- ja lantionpohjaharjoitteita sekä hauskaa tanssia ja vuorovaikutusta vauvan kanssa. Suosittelen lämpimästi.

Anne Sierla
Äiti
Niina Suni
Emilian tunnit tempaisivat minut heti mukaansa! Kun bailamama9monthsin tunnit loppuivat osaltani, odotin jo kovasti baila2babyn alkamista. Tästä siirryin luonnollisesti äidin tehotreeniin. Kaikilla kursseilla on ollut hyviä liikkeitä, hyvin rakennettu treeni, riittävästi haastetta ja yksilöllinen, huomioiva ohjaus. Tähän päälle vielä loistava, positiivinen ja kannustava fiilis, jonka Emilia saa aikaan!

Niina Suni
Äiti