Palvelut

- Emilia Ek

Emilia Ek & Mama Coach -palvelut


Äidiksi tuleminen on yksi elämän ihanimmista asioista, silti  siihen liittyy myös paljon kysymyksiä, hämmennystä  ja erilaisia tunteita. MamaCoach on raskaana olevan ja synnyttäneen äidin tuki ja ohjaaja tässä tärkeässä elämän vaiheessa. Emilia Ek MamaCoach palvelut suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Alkuraskaudesta aina synnytyksen jälkeiseen elämään

Raskausaikana keho kokee suuren muodon muutoksen ja siitä pautuminen vie myös oman aikansa. MamaCoach -palvelut on suunniteltu auttamaan raskauden alkuvaiheesta, aina synnytyksen jälkeiseen elämään. Turvallinen liikunta, oikeat harjoitteet ja tekniikat valmentavat tulevan äidin synnytykseen ja auttavat palautumaan synnytyksestä paremmin.

Palveluihin kuuluu yksilö- ryhmävalmennukset, myös vauvat pääsevät mukaan jumppaan. Tunnit yhdessä vauvan kanssa on myös loistava irtiotto ns. vauva-arjesta, josta helposti tulee suorittamista. Tunneilla päästetään irti kaikista rutiineista ja pidetään hauskaa yhdessä vauvan kanssa.


Yksilövalmennukset

 • Kävin lähes koko raskauden ajan Emilian Bailamama-tunneilla ja ihastuin niihin täysin. Olen sen jälkeen jatkanut äidin tehotreenissä, vauvani kanssa Baby-tunneilla sekä ottanut Emilialta pt-ohjausta kotonani. Mahtava konsepti mamojen hyvinvointiin ja pikkuisten iloksi myös - suosittelen lämpimästi! Emilia huokuu hyvää energiaa ja tsemppaa ylittämään itsensä. Jo heti tunnin alussa ilo ja hyvä fiilis tarttuu ja lähtee kotiinviemisenä mukaan - se on ihan parasta!
  Laura Henriksson
  Laura Henriksson
 • Bailamama on ollut loistava liikuntamuoto sekä odotusaikana, että vauvan syntymän jälkeen yhdessä vauvan kanssa. Emilia on todella valoisa ja ihana ohjaaja, jonka tunneilla saa itselle hyvää mieltä ja oloa. Tunnit ovat tehokkaita ja todella monipuolisia, sisältäen hyödyllisiä lihas- ja lantionpohjaharjoitteita sekä hauskaa tanssia ja vuorovaikutusta vauvan kanssa. Suosittelen lämpimästi.
  Anne Sierla
  Anne Sierla
 • Emilian tunnit tempaisivat minut heti mukaansa! Kun bailamama9monthsin tunnit loppuivat osaltani, odotin jo kovasti baila2babyn alkamista. Tästä siirryin luonnollisesti äidin tehotreeniin. Kaikilla kursseilla on ollut hyviä liikkeitä, hyvin rakennettu treeni, riittävästi haastetta ja yksilöllinen, huomioiva ohjaus. Tähän päälle vielä loistava, positiivinen ja kannustava fiilis, jonka Emilia saa aikaan!
  Niina Suni
  Niina Suni