Ryhmävalmennus

Villa Syli & Porvoon Lääkärikeskus

Ryhmävalmennukset


Ryhmävalmennukset ovat pienryhmiä, maksimissaan 6hlö. kerrallaan. Ryhmävalmennuksessa saat yksilöllistä ja asiantuntevaa valmennusta lämminhenkisessä ja turvallisessa ilmapiirissä. Valmennukset ovat suunniteltu raskaana oleville ja synnyttäneille naisille, mutta synnytysvalmennukseen voi tulla yhdessä puolison, tai tukihenkilön kanssa. Ryhmävalmennukset pidetään Porvoon Lääkärikeskuksella ja Villa Sylissä riippuen kurssista. Valmennukset on myös kiva lahjaidea äideille. Tarkemmat paikat ja ajankohdat löydät kurssin kuvauksesta.

Villa Syli – Vanha Porvoo


Seuraava valmennus 25.2.2018 – Ilmottaudu nyt!

Lääkärikeskus – Porvoo


Seuraava kurssi alkaa 10.2.2018 – Ilmottaudu nyt!

Villa Syli – Vanha Porvoo


Kysy alkavista kursseista!


Äitien palautteita

Laura Henriksson
Kävin lähes koko raskauden ajan Emilian Bailamama-tunneilla ja ihastuin niihin täysin. Olen sen jälkeen jatkanut äidin tehotreenissä, vauvani kanssa Baby-tunneilla sekä ottanut Emilialta pt-ohjausta kotonani. Mahtava konsepti mamojen hyvinvointiin ja pikkuisten iloksi myös - suosittelen lämpimästi! Emilia huokuu hyvää energiaa ja tsemppaa ylittämään itsensä. Jo heti tunnin alussa ilo ja hyvä fiilis tarttuu ja lähtee kotiinviemisenä mukaan - se on ihan parasta!

Laura Henriksson
Äiti
Anne Sierla
Bailamama on ollut loistava liikuntamuoto sekä odotusaikana, että vauvan syntymän jälkeen yhdessä vauvan kanssa. Emilia on todella valoisa ja ihana ohjaaja, jonka tunneilla saa itselle hyvää mieltä ja oloa. Tunnit ovat tehokkaita ja todella monipuolisia, sisältäen hyödyllisiä lihas- ja lantionpohjaharjoitteita sekä hauskaa tanssia ja vuorovaikutusta vauvan kanssa. Suosittelen lämpimästi.

Anne Sierla
Äiti
Niina Suni
Emilian tunnit tempaisivat minut heti mukaansa! Kun bailamama9monthsin tunnit loppuivat osaltani, odotin jo kovasti baila2babyn alkamista. Tästä siirryin luonnollisesti äidin tehotreeniin. Kaikilla kursseilla on ollut hyviä liikkeitä, hyvin rakennettu treeni, riittävästi haastetta ja yksilöllinen, huomioiva ohjaus. Tähän päälle vielä loistava, positiivinen ja kannustava fiilis, jonka Emilia saa aikaan!

Niina Suni
Äiti